Rakennuslupahakemus hyväksytty!

 

 

Nyt meillä on se. Nimittäin hyväksytty rakennuslupahakemus, päätös tuli tänään.

 

Jotenkin tämä osuus tästä prosessista meni tällä kertaa helposti. Käytiin arkkitehdin kanssa näyttämässä kuvat etukäteen lupavalmistelijalle, hänellä ei niistä ollut juuri siinäkään vaiheessa mitään huomautettavaa. Arkkitehti piirsi kuvat virallisiksi lupakuviksi, minä tilailin lausuntoja ja lomakkeita sieltä sun täältä, juoksin läpi naapurit ja hain allekirjoitukset naapurin kuulemislomakkeisiin. Ja se oli siinä. 

 

 

 

 

Nyt meillä on lupa rakentaa, tosin odotetaan nyt pari viikkoa, että lupa tulee lainvoimaiseksi ja sitten se alkaa. Päästään vihdoin konkretiaan ja loppuu tämä pelkkä paperilla suunnittelu. Tavallaan hauskaa, mutta hiukan myös hirvittää, että mitähän tästä tulee.

 

 

Tässä parin viikon odotusajalla pitää saada rakennesuunnitelmat ja LVI-suunnitelmat vielä kasaan sekä valita KVV-työnjohtaja, jotta helmikuun puolessa välissä päästään aloittamaan. Ja pitää löytää vielä se, joka koko homman aloittaa, eli maaurakoitsija. Toivottavasti jonkun hyvän kalenterissa on vielä tilaa....

 

 


Tervetuloa!

Sisustusarkkitehdin ajatuksia uuden kodin rakentamisesta, rakentajan arjesta, sisustuksesta, ja joskus myös asiakasprojekteista.