Ikkunat ja ovet lukkoineen paikoillaan

 

Ikkunat asennettiin heti CLT-seinien asennusta seuraavien päivien aikana, mutta huomasin etten ole tänne päivittänyt lainkaan niistä kuvia. Joten tässä niitä.

 

 

Meidän ikkunankarmit on mustat sekä sisältä että ulkoa. Suurin osa

ikkunoista on kiinteitä, yläkerrasta löytyy pari avattavaa, kun toimivat

samalla hätäpoistumisteinä. 

 

 

Sisäpihan puoleiset ikkunat.

 

 

Ovia ei päästy laittamaan ennen kuin lattiavalut oli tehty, olisivat olleet kuulemma vain tiellä. Mutta heti valujen jälkeen laitettiin osa lopullisista ovista paikoilleen ja kellariin sekä pääoveen vielä raksaovet. Tuntuu hienolta, että meidän avoimien ovien päivät ovat ohi.  

 

 

Saunarakennukseen tuli kuitenkin jo lopullinen ovi ja koska siihen tulee Yale Doormanin älylukko*, niin se piti käydä samantien myös asentamassa paikoilleen. Ajateltiin säästää asennuksen osalta rahaa ja mies asensi lukon itse. Ovitehtaalla oli jyrsitty lukolle paikka ja sen olisi siihen pitänyt vain sujahtaa. Mutta ihan niin helposti homma ei mennyt, tarvittiin karasiirrintä (piti hakea kaupasta asennuksen lomassa) ja jonkun verran ajateltua enemmän asennusaikaa, mutta siinä se nyt on hienosti paikallaan. 

 

*kaupallinen yhteistyö Lukko-Tiimin kanssa, saatu alennusta lukosta näkyvyyttä vastaan.

 

 


Tervetuloa!

Sisustusarkkitehdin ajatuksia oman uuden kodin rakentamisesta, rakentajan arjesta, sisustuksesta, ja joskus myös asiakasprojekteista.